ONZE SPELREGELSBESTELLINGEN EN LEVERTIJDEN

HOE KAN IK BESTELLEN?

Wij maken gebruik van een online bestel- en winkelwagensysteem. Vanuit de producten kun je op de ‘BESTEL’ knop klikken en zo zaken aan jouw bestelling toevoegen. Het is heel eenvoudig om je bestellijst te bekijken, hoeveelheden aan te passen of producten alsnog te verwijderen. Vanuit de bestellijst kun je jouw bestelling definitief maken door online af te rekenen.

HEB IK EEN ACCOUNT NODIG OM TE BESTELLEN?

Nee, een Salgado-account is optioneel. Je kunt bij het plaatsen van je bestelling er ook voor kiezen om eenmalig je gegevens invoeren. Het voordeel van een account is dat je niet bij elke bestelling je gegevens opnieuw hoeft in te geven. Bovendien kun je meerdere verzendadressen aanmaken en onderhouden. En je ontvangt onze nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van allerlei smakelijke en spannende nieuwtjes. Dus, maak snel een account aan!

KAN IK OOK KOMEN AFHALEN?

Jazeker! Bij het afrekenen van je bestelling kun je aangeven of je jouw bestelling zelf wil komen afhalen. Je kunt jouw bestelling 1 dag na het plaatsen van jouw bestelling afhalen bij onze kookstudio te Maastricht. Van dinsdag tot en met zaterdag, tussen 14:00 en 18:00 uur. Je kunt de auto (betaald) voor de deur parkeren. Zie onze contactpagina voor onze adresgegevens (en een kaartje).

Heb je andere wensen? Neem dan even contact met ons op. Hiervoor kun je het contactformulier op onze website gebruiken, een e-mailbericht sturen aan hallo@salgado.nl of even bellen met +31646238232 .

HOE LANG DUURT HET VOOR MIJN BESTELLING WORDT BEZORGD?

Wanneer je van maandag tot en met vrijdag voor 18.00 uur een bestelling plaatst, dan kun je deze de volgende dag al thuis verwachten. Wij bezorgen van dinsdag tot zaterdag, zoveel mogelijk tussen 16:00 en 18:00 uur. Wil je jouw order liever op een andere dag ontvangen of afhalen? Dan kun je dit bij jouw bestelling in het veld ‘Suggesties’ aangeven en dan houden wij daar rekening mee. Natuurlijk kun je jouw bestelling ook komen afhalen bij onze kookstudio in Maastricht.

Heb je andere wensen? Neem dan even contact met ons op. Hiervoor kun je het contactformulier op onze website gebruiken, een e-mailbericht sturen aan hallo@salgado.nl of even bellen met +31646238232 .

WAT IS JULLIE LEVERGEBIED?

Op dit moment leveren wij in een straal van +/- 20 km rondom Maastricht. Voor bestellingen van meer dan € 200,- maken wij een uitzondering. Neem daarvoor even contact met ons op. Hiervoor kun je het contactformulier op onze website gebruiken, een e-mailbericht sturen aan hallo@salgado.nl of even bellen met +31646238232.

We zijn ons aan het oriënteren over de mogelijkheden van verzending van onze producten middels speciaal koeltransport. Hopelijk kunnen we hier op (korte) termijn mee starten. In onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom onze leveringen. Meld je dus zeker aan.

REKENEN JULLIE BEZORGKOSTEN?

Bestellingen boven de € 30,00 bezorgen we zonder verdere kosten aan jouw voordeur. Voor bestellingen onder de € 30,00 rekenen we een bedrag van € 5,00.


BETALEN

WELKE BETAALMETHODEN ACCEPTEREN JULLIE?

Je kunt bij ons eenvoudig online betalen met iDEAL. Daarnaast accepteren wij betalingen via creditcard (Visa, American Express en MasterCard). Mocht een betaling online niet lukken, dan kunnen we bij wijze van uitzondering gebruik maken van een Tikkie. Bestellingen die worden afgehaald dienen vooraf online te zijn betaald. In uitzonderlijke gevallen accepteren we contant geld.

IS ONLINE BETALEN VEILIG?

Ja, absoluut. Online betalen is tegenwoordig heel veilig. Wij maken gebruik van een van de grootste transactieproviders waar duizenden online winkels ook gebruik van maken. Het betaalverkeer tussen jouw computer of mobiel en onze winkel wordt versleuteld en er is geen risico op misbruik van jouw gegevens.


ALGEMENE VRAGEN EN ANTWOORDEN

HOE KAN IK JULLIE BEREIKEN IN HET GEVAL VAN VRAGEN?

Als je vragen, tips of opmerkingen hebt, of gewoon iets kwijt wilt, dan kun je gebruik maken van het contactformulier op onze website. Een e-mail sturen aan hallo@salgado.nl of even bellen met +31646238232 kan natuurlijk ook.

IK HEB EEN ACCOUNT MAAR BEN MIJN WACHTWOORD VERGETEN?

Hebben wij ook wel eens! Wanneer je op onze website rechtsboven op het ACCOUNT-icoontje klikt, zie je de optie ‘Inloggen’. In dit scherm zie je rechtsonder de optie ‘Wachtwoord vergeten?’. Hier vul je het e-mailadres in waarmee je jouw account hebt aangemaakt. Vervolgens sturen wij je een mail met hierin een knop waarmee je een nieuw wachtwoord kunt ingeven voor onze webshop. Probleem opgelost!

IK HEB INTERESSE IN CATERING, KOOKLESSEN OF PRIVATE DINING, BIJ WIE KAN IK TERECHT?

Wat leuk dat je interesse hebt! Daar zijn wij uiteraard heel blij mee. Neem even contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier op onze website, een e-mailbericht te sturen aan hallo@salgado.nl of even te bellen met +31646238232.

HOE GAAN JULLIE OM MET MIJN PRIVACY EN PERSOONSGEGEVENS?

Op dit moment is onze website en webshop nog in ontwikkeling. Binnenkort kun je via de website een verzoek indienen om jouw gegevens te overleggen en/of te verwijderen. Totdat dit online automatisch kan, kun je een verzoek indienen door het sturen van een e-mail aan webshop@salgado.nl.

IN JULLIE VOETTEKST STAAT POWERED BY NOTINTHESUPERMARKET.COM. WIE IS DAT?

Dat vertellen we niet, maar is wel heel interessant. Volgt later…

TERUG NAAR TOP