Met passie en enthousiasme zijn we altijd opzoek naar de mooiste producten, het liefst van kleine regionale producenten, om hiermee onze creativiteit en vakmanschap de vrije loop te laten gaan.

En dit willen we uiteraard graag met jou delen. Vanzelfsprekend is gezamenlijk eten of borrelen een ultieme moment van verbinding en tijd voor elkaar. En daar willen we jou graag bij helpen. We bieden 5 productgroepen aan.

1 || GEMAK VAN DE DAG

Voor wie geen tijd of even geen inspiratie heeft. Onze wekelijks wisselende en vers gemaakte kant-en-klaar gerechten.

2 || GEMAK DIENT DE KOK

Wie gebruik wenst te maken van basis producten die vacuüm voorbereid zijn, waarmee u zelf uw gerecht kunt samenstellen.

3 || VOOR BIJ DE BORREL

Heerlijke hapjes voor bij de borrel, maar ook zonder borrel zijn ze heerlijk. Diverse mooie delicatessen en producten uit onze eigen keuken.

4 || ZOETEKAUW

Heerlijke zoetigheden. Als toetje na een heerlijk ‘Gemak van de dag’ gerecht of zelf samengesteld ‘Gemak voor de kok’ gerecht. Eventueel met een glaasje wijn.

5 || DINERS & KOOKLESSEN

Catering, kooklessen en private dining.

En wie zijn wij?

Stephanie Goessens en Remco Pfeifer. Beide foodies die hun enthousiasme en kennis bundelen. Altijd op zoek naar de beste producten, bereidingen en alles puur. Ze hebben elkaar beter leren kennen in haar voormalige wijnbar in de Pieterstraat. Hoe kan het ook anders....

Stephanie Goessens

Een kindermenuutje was nooit aan mij besteed.. kijkend naar de kreeft van pap en mam ‘doe mij die maar’

Vanaf mijn middelbare school zeer actief in de horeca, zowel werkend als bezoekend en het naar de zin maken van mensen op culinair gebied is mij hier geleerd. Ook tijdens mijn afgeronde academische opleiding tot psycholoog ben ik veel werkzaam geweest in verschillende functies binnen de horeca.

Mijn affiniteit met gastvrijheid, wijn en spijs spreekt hieruit voor zich. Het heeft geleid tot het openen van een eigen wijnbar in Maastricht. Daar werd al snel duidelijk dat gasten niet enkel kwamen voor een mooi glas wijn, maar dat er serieus bij gegeten moest kunnen worden. Hier heb ik mijn hobby dan ook op korte tijd professioneel neer gezet.

Ondernemend, innovatief, gastvrij, doordacht- efficiënt, enthousiast en hardwerkend zijn typerend voor mij.

Remco Pfeiffer

Remco heeft als kok gedurende tien jaar in toon aangevende top zaken van nederland het vak mogen leren. reverenties robert kranenborg der tijd lijbrije toine hermsen chateau neercanne imko binnerts auberge de kieviet gravin buren. aansluitend begonnen met zijn eigen restaurant le salonard. was toen al eigenwijs.... hij eerste limburg een klein huiskamer d concept. en wijn freak wijnkaart die slechts alleen absolute uit europese wereld presenteerde. bewust nooit gewerkt nieuwe wijnen. waarom ver halen je dichtbij beter kan krijgen.>

Gaande weg, uit passie voor basale en pure processen een winkel begonnen. Hiervoor ben ik zuurdesembrood gaan ontwikkelen. Begonnen als grap en impulsief. Uiteindelijk uitgegroeid tot een zaak met een grote naam en leverde brood aan de top horeca. De grootste klanten kring zat in Amsterdam. Drie keer in de week reden we richting Amsterdam om het brood te leveren. Uiteindelijk is het bedrijf in 2018 verkocht. Tussentijds succesvol Restaurant Noon begeleid in de opstart, alvorens het nieuwe initiatief: SALGADO.

TERUG NAAR TOP