“Bij ons wordt gekookt met passie en dat proef je terug op je bord. We zijn altijd op zoek naar de mooiste producten. Dagvers, van het seizoen, en het liefst van kleine regionale producenten. Hiermee laten wij onze creativiteit en vakmanschap de vrije loop.”

Gezamenlijk eten en/of borrelen is het ultieme moment van verbinding en tijd hebben voor elkaar. Wij willen jou graag helpen om dit moment zo bijzonder mogelijk te maken. Waar heb jij behoefte aan? Maak een keuze uit een van onze zes productgroepen:

1 || GEMAK VAN DE DAG

Geniet thuis van culinaire verwenning met onze wekelijks wisselende kant-en-klaar gerechten. Uiteraard vers bereid met de beste ingrediënten.

2 || GEMAK DIENT DE KOK

Met onze vers voorbereide ingrediënten zet je zelf binnen no-time de meest verrukkelijke gerechten op tafel. Verras jezelf en jouw tafelgenoten!

3 || PROOST

Een klein maar zeer fijn assortiment wijnen. Rood, wit en rosé, voor ieder wat wils, zeer interessant geprijsd.

4 || VOOR BIJ DE BORREL

Pure verwennerij, onze hapjes voor bij de borrel (maar ook zonder borrel zijn ze heerlijk). Diverse mooie delicatessen en producten uit onze eigen keuken.

5 || ZOETEKAUW

Heerlijke zoetigheden. Perfect als afsluiter na een ‘Gemak dient de kok’ of een ‘Gemak van de dag’ maaltijd. Fantastisch bij de koffie. Gedurfd bij een goed glas wijn.

6 || DINERS & KOOKLESSEN

Catering, kooklessen en private dining.

En wie zijn wij?

Stephanie Goessens en Remco Pfeifer; twee foodies die hun enthousiasme en kennis bundelen in Salgado. Altijd op zoek naar de beste producten en bereidingen. Zo puur mogelijk. Stephanie en Remco hebben elkaar beter leren kennen in Stephanie’s voormalige wijnbar in de Pieterstraat. Hoe kan het ook anders...

Stephanie Goessens

“Een kindermenuutje was nooit aan mij besteed. Kijkend naar de kreeft op het bord van mijn ouders zei ik: ‘doe mij die maar’.”

Al sinds haar middelbareschooltijd is Stephanie zeer actief in de horeca. Werkend èn bezoekend. Het mensen op culinair gebied naar de zin maken heeft zij dus al vroeg geleerd. Ook tijdens haar opleiding tot psycholoog is Stephanie veel werkzaam geweest in diverse functies binnen de horeca.

Stephanie’s affiniteit met gastvrijheid, wijn en spijs spreekt hieruit voor zich. Het heeft geleid tot het openen van haar eigen wijnbar in Maastricht. Hier werd het haar al snel duidelijk dat de gasten niet enkel en alleen voor een mooi glas wijn kwamen: “nee, er moest ook serieus bij gegeten kunnen worden.” Dat heeft Stephanie in staat gesteld om haar hobby in korte tijd professioneel neer te zetten.

Ondernemend, innovatief, gastvrij, doordacht- efficiënt, enthousiast en hardwerkend zijn typerend voor mij.

Remco Pfeiffer

Het koksvak leerde Remco bij de meest toonaangevende restaurants van Nederland. Robert Kranenborg, Librije, Toine Hermsen, Chateau Neercanne en Imko Binnerts zijn slechts enkele namen op Remco’s indrukwekkende lijst van referenties. Eenmaal de fijne kneepjes van het vak onder de knie, begon Remco in Maastricht zijn eigen restaurant: Le Salonard. “Ik was toen al eigenwijs”, aldus Remco. Le Salonard was het eerste Limburgse restaurant met een table d’hôtes concept. En terwijl anderen wereldwijnen schonken, presenteerde zijn wijnkaart uitsluitend Europese wijnen. Want: “waarom van ver halen wanneer je dichtbij beter kunt krijgen?”

Uit passie voor basale en pure processen is Remco exclusieve broodsoorten gaan ontwikkelen. Als grap opende hij impulsief een winkel waar hij zuurdesembroden verkocht. Dit bleek een groot succes. De winkel groeide uit tot een zaak met grote naam. Remco leverde zijn broden aan de top horeca. De grootste klantenkring was afkomstig uit Amsterdam. In 2018 heeft Remco het bedrijf verkocht, waarna hij succesvol Restaurant Noon begeleidde in de opstart. En nu is daar zijn nieuwe initiatief: SALGADO.

TERUG NAAR TOP